WordCamp Belgrade 2017: druga grupa predavača

Predstavljamo i drugu grupu predavača na WordCamp Belgrade 2017! Saznaćete dosta toga o skriptama, testiranju, korisničkom doživljaju, internet marketingu i svemu onome što okružuje WordPress i samo internet poslovanje.

Jelena Radovanović

Šta je  zajedničko francuskom jeziku i pisanju bloga, pa i content marketingu? O tome i još mnogo čemu, čućemo od Jelene Radovanović, profesorke francuskog jezika i književnosti koja se danas uspešno bavi internet marketingom i obukom budućih kreatora web sadržaja u okviru trening-projekta wwwrite.rs.

http://www.mozeiovako.com/

Ivelina Dimova

WordPress/PHP Developer iz CrowdFavoritea gde prave web rešenja za velika preduzeća i kompanije. Fokusirana na back-end razvoj, skripte, a u slobodno vreme praktikuje jogu, fotografiju, putovanja i upoznavanje novih ljudi iz sverastuće WordPress zajednice.

https://twitter.com/iv_wp

Dario Jazbec Hrvatin

Dario nam dolazi iz Slovenije, gde radi kao Documentation manager u OnTheGoSystems, kompaniji koja stoji iza WPML i Toolset pluginova. Aktivan član WordPress zajednice koji na Campovima voli da priča o usability testingu i testiranju uopšte, dokumentaciji, WordCampovima i svemu što je vezano za internet poslovanje.

https://twitter.com/darioohead

Marco Calicchia

Community Manager iz hosting kompanije SiteGround koji u sklopu svog posla, između ostalog, putuje svetom obilazeći najrazličitije IT događaje na kojima stvara konekcije, upoznaje ljude i gradi odnose sa članovima WordPress zajednice širom sveta. Marco će sa nama podeliti priču kako iskoristiti prisustvo na WordCampu i iskoristiti najviše što možete za nova saznanja, druženje, kontakte i mnogo više.

https://twitter.com/mcalics

Aleksandar Andrijević

Back-end web developer iz Niša, specijalizovan u radu na PHP/JavaScript i ostalim sličnim programskim jezicima. Aktivni član WordPress zajednice u Nišu i predavač na lokalnim meetupima.

http://alekandrijevic.com/