Treća grupa predavača na WordCamp Belgrade 2017

I treća grupa predavača zvanično dobija svoju objavu danas! Pogledajte koga ćete još sve imati prilike da vidite i slušate na trećem WordCamp Belgrade okupljanju u Beogradu, 13. i 14. maja.

Lucijan Blagonić

Front-end dizajner sa više od 10 godina iskustva, koji nam dolazi iz Zagreba.  Kao dugogodišnji profesionalac i aktivni čan WordPress zajednice, Lucijanovo bogato iskustvo će nam svakako svima koristiti na ovogodišnjem WordCampu, zato ne propustite da svoju kartu obezbedite na vreme.

https://twitter.com/lblagonic

Miloš Mihaljević

Nekadašnji Drupal entuzijasta a danas jedan od najvećih WordPress zagovornika. Kao neko ko je u firmi GoDaddy zadužen za Customer Happiness tim, Miloš će nam u svom predavanju pričati o važnosti ovog segmenta posla i šta je sve neophodno kako bi i korisnik i sam zaposleni bio zadovoljan i srećan.

https://twitter.com/Soda_1nc

Bojan Petrović

Suosnivač i WordPress developer u MeksHQ, lokalnoj firmi koja stoji iza premium tema koje koriste desetine hiljada sajtova širom sveta, ali njegovo ovogodišnje predavanje neće biti o tome. Umesto toga, Bojan će nam pričati o tome kako sve što radimo – ma čime se bavili – ima moć da promeni živote ljudi, na bolje ili na gore, zbog čega je važno dobro razmisliti šta je to što svako od nas može učiniti za dobrobit lokalne i globalne zajednice.

https://twitter.com/meksHQ

Ivana Ćirković

Dolazi iz industrije digitalnog marketinga i online PR-a u kojoj radi već 10 godina, a u svet WordPressa je ušla 2013. godine. Kao vlasnica agencije za konsalting, PR i digitalni marketing KickStart, ove godine, pričaće nam upravo o digitalnom marketingu, kreiranju strategije za bilo koji tip posla i industrije, pa i IT.

https://twitter.com/i_cirkovic

Marko Tanasković

Dolazi nam iz GoDaddy Srbije gde radi na poziciji Marketing koordinatora i inženjera razvoja, a u svojoj poslovnoj ekspertizi obuhvata segmente kao što su digitalni marketing, IT menadžment, Google Analytics, grafički dizajn i još mnogo veština od kojih će neke predstaviti i u svom prvom predavanju na WordCamp Belgrade konferenciji.

https://www.linkedin.com/in/mtanaskovic