Prva grupa predavača #WCBGD 2017

Potrudili smo se da i ove godine grupa predavača bude jednako kvalitetna (pa i više) od prethodne i, u to ime, sledi najava prvih predavača:

Petya Raykovska

Petya je mlada žena koju ne treba posebno predstavljati. Senior Project Manager u Human Made i član WordPress Polyglots & Community tima, jedna od najposvećenijih fanova WordPressa.

https://twitter.com/petyeah

Sabina Ionescu

Jedan od organizatora WordCamp Bucharest i žena koja je dobar deo svoje profesionalne karijere provela u online marketingu, copywritingu i brandingu, iako joj je struka filozofija i komunikacije. Radila je sa kompanijama poput Fujitsu Siemens Computers i Nokia, agencijama kao što su Wunderman i Brandient, a upravo je Beograd odabrala kao grad u kojem će održati svoju prvu WordPress prezentaciju!

https://www.linkedin.com/in/sabinaionescu/

Mišel Tekinder

Mišel je front-end/ux developer iz niša, fokusiran na performanse, ux i interakcije. Trenutno radi u kompaniji HTEC na razvoju web aplikacija
za velike internacionalne klijente. Aktivan je član zajednice WordPress Srbija

https://twitter.com/tekindermisel

Ratko Šolaja

Dizajner i programer koji se bavi izradom sajtova i pluginova, Senior Web Developer u Toptalu, poznatoj američkoj kompaniji koja posreduje između IT-jevaca i kompanija.

https://twitter.com/ratko_solaja

Aleksandar Predić

PHP / WordPress Developer iz Niša, jedan od osnivača  WordPress zajednice u Nišu i aktivan član #WPSerbia zajednice. Trenutno radi u Shindiri Studio, kompaniji koja se bavi izradom premium WordPress tema, pluginova i različitih rešenja za klijente.

https://twitter.com/apredic

Ali Attar

Kakve veze imaju tržište nekretnina i WordPress? A kakve rad na daljinu i WordPress? O ovim i sličnim pitanjima, odgovore će nam dati gospodin Ali Attar, CEO Realtyna.com, kompanije specijalizovane za izradu sajtova, mobilnih aplikacija i celokupnih strategija za sve veće i kompleksnije tržište nekretnina.

https://realtyna.com/