IV grupa predavača na WordCamp Belgrade 2017

Pred vama je i IV grupa predavača koja će se pojaviti na predstojećem WordCamp Belgrade 2017. SEO, e-commerce, lične priče, dobrotvorne organizacije i WordPress su samo neke od tema kojima će se stručnjaci koje vam predstavljamo, baviti.

Željko Škipić

Kao Web dizajner i front end developer, Željko će nam u svom predavanju ispričati priču o tome kako je je došao do dobro plaćenog posla WP freelancera i šta je sve tome prethodilo.

Stevica Gološin

Stevica Gološin je u ITju već 30 godina i svedok je brojnih promena koje su se desile u ovoj sve razvijenijoj industriji. U svom predavanju na ovogodišnjem #WCBGD, Stevica će nam objasniti i približite SEO by Yoast plugin za bolju optimizaciju članaka. Korisno i informativno.

Milica Đustebek

Kako platforma kao što je WordPress može pomoći dobrotvornim organizacijama u njihovom poslu, boljoj vidljivosti i prenošenju važnih poruka – ne samo sa sadržajne strane? O tome nam u svom predavanju govori Milica Đustebek.

Bojan Krstić

Još jedno odlično SEO predavanje održaće nam Bojan Krstić i potrudiće se da odgovori na pitanja kao što su: SEO i funkcionisanje pretrage, koji su najvažniji faktori za rangiranje na rezultatima pretrage, smernice i podela SEOa i mnoga druga.

Mitko Kockovski

Korisno za sve koji se bave ili planiraju da se bave e-commercom. Mitko Kockovski, web-developer iz Makedonije će nam u svom predavanju objasniti kako je pomoću Woocommercea uspeo da izgradi front end, back end, API za mobilne aplikacije i postigne da sajt ima 6000 aktivnih korisnika i oko 3000 mesečnih narudžbina.

Sad znate ko su ovogodišnji predavači, ostalo je još da kupite svoju ulaznicu na vreme (još malo pa nestalo!) i informišete se kako da se što bolje pripremite za samo najveću WordPress konferenciju u regionu 🙂

Vidimo se 13. i 14. maja na Singidunum Univerzitetu, u Kumodraškoj 261a!